Arvbom undert

Om oss

Företaget grundades år 2000 under namnet Tullinge Maskinteknik. Sedan dess har vi bytt namn och under 2014 blev vi Aktiebolag. 
Från allra första början var det mycket svetsning och polering i rostfritt som gällde, främst till läkemedel och livsmedelsindustrin.
Smide, montage, plåt och bygg är det som har hängt med under hela resan och är fortfarande det som gäller för det mesta.

På vår verkstad i Hamringe industriområde i Tullinge tillverkar vi bl a. räcken, grindar, trappor, avväxlingar, balkverk, tryckkärl, galler och övriga stålkonstruktioner.

Inom montage utför vi det mesta, t ex dörrinstallationer, fönsterbyten, garageportar, skyltar, pooltak, snörasskydd, stegar, balkverk, moduler etc.

På plåtsidan blir det mycket socklar, lister, vindskivor, fönsterbleck och täckplåtar. Vi har även tillgång till både stansning och vattenskärning.

Vi utför även lägenhet och köksrenoveringar, altan och uterumsbyggen m.m

 

Vision

Även om det kan låta klyschigt så är det alltid kvalitén som kommer i första hand för oss. Vi försöker alltid följa upp avslutade projekt i efterhand för att kunna garantera en nöjd kund. 

Värdegrund

Kunden står alltid i fokus och vi kör alltid med öppna kort.